+36 70 369 44 78

Blog

A legújabb iPhone SE

A legújabb iPhone SE

2022. Március 18-án bemutatták az Apple legújabb olcsósított, kompakt telefonját az iPhone SE-t. Ez már a harmadik szériája ennek a sorozatnak és még mindig töretlen a népszerűsége. De lássuk mit is tud pontosan!

 

A külseje az előző telefonhoz képest semmit sem változott, maradt a 2017-es iPhone 8 váz. Ennek köszönhetően az Apple-nek sem kellett sokat változtatni a gyártósorokon és a tok, fólia gyártó cégek is örülhettek a bejelentésnek. A képalkotásnál a kamerák is maradtak a régiek, úgyhogy ugyanolyan felbontású felvételekre alkalmasak, viszont ami egy nagy újítás az a szoftveres optimalizáció, ami miatt mégis egészen más képi világot kapunk az előző generációhoz képest. Rettenetes gyorsasággal fog süvíteni és nem véletlenül, hiszen a legújabb 13-as iPhonok A15-ös chipsete került bele.

Összegzésként, ez egy nagyon jó design minden olyan embernek, aki nem szereti a Face ID-t, szeretne egy időtálló és erős telefont megfizethető áron és a kamera nem az ami prioritást élvez nála. Hogyha viszont inkább egy modernebb külsőt jobb kamerával szeretnél, akkor nagyon sok más alternatíva is előtted áll az Apple kínálatából.

Hasonló bejegyzések

2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom
2022. 9. 9.

Megérkezett az új iPhone széria

Négy új mobilja jelent meg az Apple-nek idén ősszel. Az iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max. Az alapmodellek a 14 és 14 plus nem sokban különböznek az előző generációtól külsőre és belsőre is hasonlóak, de mégis mik az újdonságok? Nagyon sok embernél fontos tényezőt játszik a kamera a telefonjában, úgyhogy kezdjük is […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.