+36 70 369 44 78

Blog

A legújabb iPhone SE

A legújabb iPhone SE

2022. Március 18-án bemutatták az Apple legújabb olcsósított, kompakt telefonját az iPhone SE-t. Ez már a harmadik szériája ennek a sorozatnak és még mindig töretlen a népszerűsége. De lássuk mit is tud pontosan!

 

A külseje az előző telefonhoz képest semmit sem változott, maradt a 2017-es iPhone 8 váz. Ennek köszönhetően az Apple-nek sem kellett sokat változtatni a gyártósorokon és a tok, fólia gyártó cégek is örülhettek a bejelentésnek. A képalkotásnál a kamerák is maradtak a régiek, úgyhogy ugyanolyan felbontású felvételekre alkalmasak, viszont ami egy nagy újítás az a szoftveres optimalizáció, ami miatt mégis egészen más képi világot kapunk az előző generációhoz képest. Rettenetes gyorsasággal fog süvíteni és nem véletlenül, hiszen a legújabb 13-as iPhonok A15-ös chipsete került bele.

Összegzésként, ez egy nagyon jó design minden olyan embernek, aki nem szereti a Face ID-t, szeretne egy időtálló és erős telefont megfizethető áron és a kamera nem az ami prioritást élvez nála. Hogyha viszont inkább egy modernebb külsőt jobb kamerával szeretnél, akkor nagyon sok más alternatíva is előtted áll az Apple kínálatából.

Hasonló bejegyzések

2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom
2023. 5. 2.

Ezért nem jár töltőadapter az új készülékedhez!

 Sokakban felháborodást keltett, hogy az iPhone legutóbbi szériái mellé már nem kaphatunk töltőadaptert. Nem csoda, hogy az eddig elégedett vásárlók, akik a telefon mellé automatikusan járó fülhallgatóhoz és töltőfelszereléshez szoktak, azok most úgy érzik, hogy az Apple cserben hagyta őket. Sajnos kevesen gondolkoznak el azon, mi lehet a döntés hátterében, pedig nincs szó másról, mint […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.