+36 70 369 44 78

Blog

A legújabb iPhone SE

A legújabb iPhone SE

2022. Március 18-án bemutatták az Apple legújabb olcsósított, kompakt telefonját az iPhone SE-t. Ez már a harmadik szériája ennek a sorozatnak és még mindig töretlen a népszerűsége. De lássuk mit is tud pontosan!

 

A külseje az előző telefonhoz képest semmit sem változott, maradt a 2017-es iPhone 8 váz. Ennek köszönhetően az Apple-nek sem kellett sokat változtatni a gyártósorokon és a tok, fólia gyártó cégek is örülhettek a bejelentésnek. A képalkotásnál a kamerák is maradtak a régiek, úgyhogy ugyanolyan felbontású felvételekre alkalmasak, viszont ami egy nagy újítás az a szoftveres optimalizáció, ami miatt mégis egészen más képi világot kapunk az előző generációhoz képest. Rettenetes gyorsasággal fog süvíteni és nem véletlenül, hiszen a legújabb 13-as iPhonok A15-ös chipsete került bele.

Összegzésként, ez egy nagyon jó design minden olyan embernek, aki nem szereti a Face ID-t, szeretne egy időtálló és erős telefont megfizethető áron és a kamera nem az ami prioritást élvez nála. Hogyha viszont inkább egy modernebb külsőt jobb kamerával szeretnél, akkor nagyon sok más alternatíva is előtted áll az Apple kínálatából.

Hasonló bejegyzések

2023. 1. 20.

Idén fog megjelenni az Apple virtuális valóság szemüvege!

Az Apple majdnem 20 éve kísérletezik hatalmas csapattal a virtuális valóság szemüvegén és idén végre bemutatják. Úgy gondolják, hogy a jövőben akár ezek az eszközök leválthatják a telefonokat is, ami egy hatalmas nagy változás lenne az egész világon, úgyhogy lássuk mit is tudhatunk egyelőre ezekről csoda készülékekről! Az Apple-től jól megszokott letisztult, modern dizájnnal itt […]

Elolvasom
2022. 12. 22.

Életet mentett az iPhone 14 új funkciója

Idén ősszel jelent meg az iPhone legújabb szériája. Sok új funkció mellett bemutatásra került a műholdas segélykérés is, amihez nem kell sem internet elérés, sem térerő, hogy értesíteni tudjuk a megfelelő hatóságokat, ha baj van. Most tényleg bizonyította, hogy különbséget jelenthet élet és halál között. Egy alaszkai férfi december elsején elakadt motoros szánjával. Két település […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.