+36 70 369 44 78

Szerviz

Válaszd ki hibás készüléked típusát!

Miért jó választás a CareCity iPhone szerviz

Első, magyarországi iPhone javításra szakosodott szervizként kezdtük működésünket több, mint 10 évvel ezelőtt 2007 – ben. Mondhatni az Apple generációkkal párhuzamosan fejlődtünk, illetve bővültünk. Mára az iPhone készülékek mellett iPad, Apple Watch és MacBook, iMac gépek javításokat is végzünk. Szenvedélyünk az Apple készülékek, akárcsak ügyfeleink számára ezért úgy érezzük, ez még kiemelkedőbbé teszi munkánkat.

Az országban elsőként kezdtünk el alaplapi javításokat vállalni, ami a mai napig specialitásaink közé tartozik. A legtöbb szerviz csak pár javítás típust nyújt, mivel a felületszerelt BGA alkatrészek cseréje bonyolult eszközöket és speciális szakértelmet kíván. Szervizünkben minden szükséges eszköz rendelkezésre áll, így számos hibajelenségre kínálunk megoldást.

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink kényelme érdekében rövid határidővel dolgozzunk, valamint kiemelkedő minőségű javításokat végezzünk. Szervizeléseinkhez kizárólag gyári minőségű alkatrészeket használunk.

CareCity iPhone szerviz szolgáltatások

iPhone, Apple Watch kijelzőcsere
iPad érintőcsere
iPhone, Apple Watch, iPad akkumulátor csere
Beázott iPhone tisztítás, javítás
iPhone, iPad adatmentés
iPhone alaplapi hibák orvoslása, IC csere, szerviz
MacBook, iMac gépek szervizelése
Szoftverfrissítés, diagnosztika
Flottakezelés és céges partnertámogatás

Gyere el a Visegrádi utca 18/b szám alá és bízd ránk hibás készüléked gyógyulását. Nyitvatartási időben bármikor betérhetsz szervizeltetni iPhone készüléked vagy foglalj időpontot, hogy biztosan elkerüld a sorban állást.

A CareCity – ben nem ismerünk lehetetlent, biztosan találunk megoldást a problémára mellyel szemben állsz!