+36 70 369 44 78

Blog

Rossz híreket kaphat az iPhone tulajok jelentős része június elején

Rossz híreket kaphat az iPhone tulajok jelentős része június elején

Június 3. és 7. között kerül megrendezésre az idei WWDC, azaz az Apple éves nagy fejlesztői konferenciája, ahol  -várhatóan- egyebek mellett az iOS 13 kerül majd a középpontba.

A tavalyi konferencián még arról számoltak be, hogy valamennyi iOS 11-et futtató készülék megkapja majd az iOS 12 támogatást is.
Idén viszont a francia iPhonesoft.fr értesülései szerint az iPhone 5s, az SE, az iPhone 6 és 6 Plus készülékek már nem fogják támogatni az új szoftververziót. Kimarad továbbá a szórásból az iPad Air és a Mini is.

Ennek oka az lehet, hogy míg az iOS 12 főként a teljesítmény-beli optimalizálásra és a rendszer stabilizálására összpontosított, addig az új verzió egy rakás külsőséggel kapcsolatos változást is hoz majd magával, amik nem valószínű, hogy ugyanúgy megjeleníthetőek lennének a korábbi kijelzők és processzorok segítségével.
Természetesen semmi sincs még kőbe vésve, de ez akár reményt adhat arra is, hogy az Apple tényleg tovább szeretné fejleszteni az egyik legnépszerűbb modelljét és talán beigazolódnak a pletykák, azaz érkezhet ősszel az iPhone SE 2!

 

Hasonló bejegyzések

2023. 7. 5.

iCloud minden Apple készülékedre!

Azt kérdezed, miért éri meg számítástechnikai eszközeidet kizárólag Apple termékekre cserélned? Miért vegyél az iPhone mellé iPad- et, és ha már itt tartunk, miért jobb a Mac gép bármely másfajta laptopnál?  A válasz egyszerű: iCloud. Ez az Apple saját internetes tároló-szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy az összes OS és iOS eszközödet összehangold; segítségével csaknem minden […]

Elolvasom
2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.