+36 70 369 44 78

Blog

Rossz híreket kaphat az iPhone tulajok jelentős része június elején

Rossz híreket kaphat az iPhone tulajok jelentős része június elején

Június 3. és 7. között kerül megrendezésre az idei WWDC, azaz az Apple éves nagy fejlesztői konferenciája, ahol  -várhatóan- egyebek mellett az iOS 13 kerül majd a középpontba.

A tavalyi konferencián még arról számoltak be, hogy valamennyi iOS 11-et futtató készülék megkapja majd az iOS 12 támogatást is.
Idén viszont a francia iPhonesoft.fr értesülései szerint az iPhone 5s, az SE, az iPhone 6 és 6 Plus készülékek már nem fogják támogatni az új szoftververziót. Kimarad továbbá a szórásból az iPad Air és a Mini is.

Ennek oka az lehet, hogy míg az iOS 12 főként a teljesítmény-beli optimalizálásra és a rendszer stabilizálására összpontosított, addig az új verzió egy rakás külsőséggel kapcsolatos változást is hoz majd magával, amik nem valószínű, hogy ugyanúgy megjeleníthetőek lennének a korábbi kijelzők és processzorok segítségével.
Természetesen semmi sincs még kőbe vésve, de ez akár reményt adhat arra is, hogy az Apple tényleg tovább szeretné fejleszteni az egyik legnépszerűbb modelljét és talán beigazolódnak a pletykák, azaz érkezhet ősszel az iPhone SE 2!

 

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.