+36 70 369 44 78

Blog

Tudod miért nem használt Thanos iPhone-t?!

Tudod miért nem használt Thanos iPhone-t?!

Akár egy vicc is kezdődhetne így, de természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a hatalom összes kövét birtokló főgonosznak nem is lett volna szüksége eféle földi hitványságokra és nem is arról van szó, hogy nem tudta volna megfizetni, a válasz ennél sokkal prózaibb.

Rian Johnson rendező, aki legutóbb éppen a Tőrbe ejtve című krimit dirigálta, ugyanis elég érdekes kulisszatitkot árult el ezzel kapcsolatban.
Johnson azt állítja, hogy az Apple szabályosan megtiltotta, hogy iPhone készüléket használjanak a negatív karakterek a filmekben.
Ez persze csak azokra az esetekre vonatkozik amikor a cég támogatja a filmet, tehát fizet a termékelhelyezésekért a produkcióban, akkor már kiköthetik, és ki is kötik, hogy csak a pozitív szereplőknek lehet iPhone-ja.

Johnson, aki éppen a Tőrbe ejtve folytatásán dolgozik, azzal viccelődött, hogy ez az intézkedés jól betesz a krimiknek, hiszen előre lehet tudni, hogy ha egy szereplő kezében iPhone van, akkor az a karakter már tuti nem lehet a gyilkos. Azzal is poénkodott, hogy ezt az egészet nem is kellett volna elárulnia, mert mostantól mindenki tudni fogja, hogy kik a negatív karakterek, de olyan érdekesnek találta a tilalmat, hogy nem bírta ki, hogy ne beszéljen róla – számolt be az Index.

 

Hasonló bejegyzések

2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom
2023. 5. 2.

Ezért nem jár töltőadapter az új készülékedhez!

 Sokakban felháborodást keltett, hogy az iPhone legutóbbi szériái mellé már nem kaphatunk töltőadaptert. Nem csoda, hogy az eddig elégedett vásárlók, akik a telefon mellé automatikusan járó fülhallgatóhoz és töltőfelszereléshez szoktak, azok most úgy érzik, hogy az Apple cserben hagyta őket. Sajnos kevesen gondolkoznak el azon, mi lehet a döntés hátterében, pedig nincs szó másról, mint […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.