+36 70 369 44 78

Blog

Tudod miért nem használt Thanos iPhone-t?!

Tudod miért nem használt Thanos iPhone-t?!

Akár egy vicc is kezdődhetne így, de természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a hatalom összes kövét birtokló főgonosznak nem is lett volna szüksége eféle földi hitványságokra és nem is arról van szó, hogy nem tudta volna megfizetni, a válasz ennél sokkal prózaibb.

Rian Johnson rendező, aki legutóbb éppen a Tőrbe ejtve című krimit dirigálta, ugyanis elég érdekes kulisszatitkot árult el ezzel kapcsolatban.
Johnson azt állítja, hogy az Apple szabályosan megtiltotta, hogy iPhone készüléket használjanak a negatív karakterek a filmekben.
Ez persze csak azokra az esetekre vonatkozik amikor a cég támogatja a filmet, tehát fizet a termékelhelyezésekért a produkcióban, akkor már kiköthetik, és ki is kötik, hogy csak a pozitív szereplőknek lehet iPhone-ja.

Johnson, aki éppen a Tőrbe ejtve folytatásán dolgozik, azzal viccelődött, hogy ez az intézkedés jól betesz a krimiknek, hiszen előre lehet tudni, hogy ha egy szereplő kezében iPhone van, akkor az a karakter már tuti nem lehet a gyilkos. Azzal is poénkodott, hogy ezt az egészet nem is kellett volna elárulnia, mert mostantól mindenki tudni fogja, hogy kik a negatív karakterek, de olyan érdekesnek találta a tilalmat, hogy nem bírta ki, hogy ne beszéljen róla – számolt be az Index.

 

Hasonló bejegyzések

2023. 7. 5.

iCloud minden Apple készülékedre!

Azt kérdezed, miért éri meg számítástechnikai eszközeidet kizárólag Apple termékekre cserélned? Miért vegyél az iPhone mellé iPad- et, és ha már itt tartunk, miért jobb a Mac gép bármely másfajta laptopnál?  A válasz egyszerű: iCloud. Ez az Apple saját internetes tároló-szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy az összes OS és iOS eszközödet összehangold; segítségével csaknem minden […]

Elolvasom
2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.