+36 70 369 44 78

Blog

Tudod miért nem használt Thanos iPhone-t?!

Tudod miért nem használt Thanos iPhone-t?!

Akár egy vicc is kezdődhetne így, de természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a hatalom összes kövét birtokló főgonosznak nem is lett volna szüksége eféle földi hitványságokra és nem is arról van szó, hogy nem tudta volna megfizetni, a válasz ennél sokkal prózaibb.

Rian Johnson rendező, aki legutóbb éppen a Tőrbe ejtve című krimit dirigálta, ugyanis elég érdekes kulisszatitkot árult el ezzel kapcsolatban.
Johnson azt állítja, hogy az Apple szabályosan megtiltotta, hogy iPhone készüléket használjanak a negatív karakterek a filmekben.
Ez persze csak azokra az esetekre vonatkozik amikor a cég támogatja a filmet, tehát fizet a termékelhelyezésekért a produkcióban, akkor már kiköthetik, és ki is kötik, hogy csak a pozitív szereplőknek lehet iPhone-ja.

Johnson, aki éppen a Tőrbe ejtve folytatásán dolgozik, azzal viccelődött, hogy ez az intézkedés jól betesz a krimiknek, hiszen előre lehet tudni, hogy ha egy szereplő kezében iPhone van, akkor az a karakter már tuti nem lehet a gyilkos. Azzal is poénkodott, hogy ezt az egészet nem is kellett volna elárulnia, mert mostantól mindenki tudni fogja, hogy kik a negatív karakterek, de olyan érdekesnek találta a tilalmat, hogy nem bírta ki, hogy ne beszéljen róla – számolt be az Index.

 

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.